Main Menu

Shenjat që nuk i dini e ju tregojnë që jeni të shëndetshëm

“Iniciativa e shëndetit” është e njohur në mbarë botën si një organizatë që ka një qasje alternative ndaj çështjeve shëndetësore, transmeton Klan Kosova.

Mjekët që punojnë në Iniciativën e Vërtetë të Shëndetit përpiqen të ulin tensionin rreth problemeve shëndetësore.

Sot, sipas mjekëve, njerëzit i kushtojnë shumë vëmendje shëndetit, gjë që çon në hipokondri.

Në këtë artikull, mund t’i lexoni shenjat që tregojnë se keni shëndet të mirë:

Hani vetëm kur jeni të uritur dhe nuk hani shumë

Dieta juaj është e shëndetshme

Ju hani aq sa trupi juaj ka nevojë

Ju ngjitni shkallët dhe prap mund të merrni frymë normalisht

Mund të zgjoheni herët edhe pa alarm

Nuk ju zë gjumi menjëherë

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share