Main Menu

Deputetja bëhet ‘hit’ në internet fal stilit të flokëve

Një deputete nga Rusia me një model flokësh të pazakontë, që e bën “të duket si një gazetar i James Bond”, është bërë një hit në internet.

Valentina Petrenko, një ligjvënëse 62-vjeçare nga rajoni siberian i Khakassia, ka tronditur përdoruesit në mediat sociale me modelin e saj ambicioz të flokëve.

Flokët e senatores Valentina Petrenko janë gjëja më e madhe që kanë zbuluar mediat e huaja këtë javë.

Petrenko ka qenë anëtar i Këshillit të Federatës të vendit që nga viti 2001 dhe dikur ka ndihmuar për të negociuar lirimin e pengjeve të fëmijëve në një shkollë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share