Main Menu

Në Gostivar arrestohen katër persona

Në aksionin policor dje në rajonin e Gostivarit, u konfiskuan disa dhjetëra kilogramë marihuanë. 

Për tregti të paligjshme dhe posedim të lëndëve narkotike dyshohen katër persona.

Sipas informacioneve fillestare bëhet fjalë për sasi prej 60 kilogramësh marihuanë, e cila është zbuluar në një automjet nga Mavrova.

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës do të dalë me më tepër informacione.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share