Main Menu

Grabitet një bastore në Gostivar

Një autor i panjohur i maskuar mbrëmë ka grabitur në një bastore sportive në rr. “Tode Bogdanoski” në Gostivar.

MPB informon se autori me kërcënim me armë nga i punësuari ka marrë 310.000 denarë dhe më pas ka ikur në drejtim të panjohur.

Ndërmerren masa për gjetjen e autorit dhe zbardhjen e tërësishme të rast

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share