Janë hequr ndalesat për kamion në Strazhë dhe Mavrovë

Prej sot në mëngjes janë hequr ndalesat për automjete të rënda transportuese në qafat malore Strazhë dhe Mavrovë të cilat u vendosën për shkak reshjeve intensive të borës.

Në qafën malore Strazhë komunikacioni është normalizuar prej orës 07:15, ndërsa në qafën malore Mavrovë prej orës 07:50.

Në rrugët tjera në vend komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share