Main Menu

Nokia vjen edhe me modelin e koduar si Nokia 1

Ne do të shohim një numër telefonash të rinj nga HMD Global në MWC javën e ardhshme, dhe njëri prej tyre është telefoni i ri Nokia 1.

Më parë kemi dëgjuar për Nokia 7 Plus dhe tani kemi disa detaje për Nokia 1 të ri, i cili do të jetë një pajisje e lirë në Android.

Nokia 1 u shfaq së fundmi në FCC me numrin e modelit TA-1071, celularin pritet të vijë me një ekran 5.3 inç dhe do të jetë në dispozicion në një gamë të ngjyrave.

Për fat të keq nuk kemi shumë specifika rreth këtij modeli, por ato pritet të shfaqen së shpejti online.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share