Main Menu

Risia e Instagram: Kujdes! Tani turpërohesh lehtë para miqve

Nëse e kishit bërë zakon t’i bënit screenshot fotove të miqve tuaj në Instagram, iu këshillojmë që të mos ta bëni më. Kjo pasi Instagram ka menduar që të lajmërohen përdoruesit kur ju bëni screenshot fotove të tyre.

Sipas stafit kjo është një lëvizje e duhur pasi duhet të ruhet privatësia e çdokujt maksimalisht duke qenë se rrjetet sociale po e prishin disi privaten e çdokujt.

Herën e parë kur të bëni një screenshot pasi opsioni të jetë aktiv, do të paralajmëroheni nga Instagram kështu që dhe për pak kohë mund ta bëni pa e marrë vesh njeri.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share