Renditja e re e FIFA-së

FIFA ka publikuar renditjen mujore të skuadrave kombëtare, ku Maqedonia, ndonëse nuk ka zhvilluar asnjë takim përgjatë kësaj periudhe ajo ka humbur një pozicion. Maqedonia në këtë renditje më të re tani mban pozitën e 74 dhe është pas Palestinës.

Kombëtarja Shqiptare ka fituar një pozicion në renditjen e përgjithshme të FIFA-s, edhe pse nuk ka zhvilluar asnjë ndeshje gjatë muajit të fundit sikurse të gjitha përfaqësueset europiane. Kuqezinjtë ka përfituar nga rënia e Algjerisë në vendin e 60-të, duke u ngjitur në të 59-in.

Edhe Kosova, sikurse Shqipëria ka fituar një pozicion. Një muaj më parë “dardanët” klasifikoheshin të 178-ët, por rrëshqitja me 7 vende e Belizes, i ka dhënë mundësinë Kosovës të përmirësojë minimalisht renditjen e saj.

Nuk ka asnjë ndryshim në 10 vendet e parë. Vazhdon të mbajë kryesimin Gjermanina, e ndjekur nga Brazili, Portugalia, Argjentina, Belgjika, Spanja, Polonia, Zvicra, Franca dhe Kili.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share