Main Menu

Mjegull në Strazhë dhe në Gjavatë

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet kryesisht në rrugë të lagështa, ndërsa për shkak të mjegullës dukshmëria është zvogëluar prej 100 metra në qafën malore të Strazhës dhe në 30 deri 40 metra në qafën malore Gjavatë, informojnë NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Borë bie në Tetovë, në Kodrën e Diellit, në Gostivar, Strazhë, Mavrovë, Prilep, Ohër, Strugë, Resnjë, Krushevë, Kërçovë, Makedonski Brod, Bukovë, Gjavatë, Pletvar, Pereskë dhe në Zheleznec.

Nga NP “Rruga e Maqedonisë” theksojnë se është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla në akse të caktuara rrugore që kalojnë përmes grykave.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share