Main Menu

Tani çokollata “Milka” do të ju ofroj edhe shije me kripë

Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”. Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallatë shope, milka me salsiçe e të tjera.

Ata thonë se nëse jeni adhurues i kripës, zgjidhni ndonjërën nga këto lloje të reja.

8-3

9-2

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share