Main Menu

Tre persona të lënduar në një aksident në rrugën Gostivar-Mavrovë

Reshjet e borës gjatë orëve të fundit kanë rënduar komunikacionin në rrugën Gostivar – Mavrovë. Si
pasojë e mbetjeve të borës dhe akullit që ka qenë në orët e mëngjesit, një makinë ka humbur
drejtimin dhe është rrokullisur. MPB ka theksuar se aksidenti ka ndodhur si pasojë e moskujdesit me
shpejtësinë. Ndërsa mësohet se udhëtarët janë jashtë rrezikut për jetë.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share