Main Menu

Snapchat ka filtra të fshehura! Kështu mund t’i gjeni ato

Hyni në Snapcata, një uebsajt i ri që ka me dhjetëra filtra! Ju garantojmë që nuk do të dini kë të zgjidhni më parë. Çdo filtër në Snapcata.com është krijuar nga kontribuesit që kanë përdorur Snapchat Lens Studio.

Për fat të keq, këto filtra janë të disponueshme vetëm për 24 orë. Megjithatë mund t’i ruani të preferuarat tuaja në Snapcata.com që të keni akses dhe t’i rishkarkoni sa herë të dëshironi. Procesi është shumë i thjeshtë. Shkoni në Snapcata, zgjidhni një filtër dhe shtypni “kliko këtu që ta shtoni menjëherë në Snapchat” (Click here to add directly to Snapchat).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share