Main Menu

Si të forconi shikimin me këto super ushqime?

Specat e kuq sigurojnë shumë vitaminë C, një lëndë ushqyese kjo e mirë për enët e gjakut në sy. Studimet kanë treguar se ajo mund të ulë rrezikun për zhvillimin e katarakteve. Vitamina C gjendet gjithashtu në disa perime dhe fruta, si lulelakër(karfioll), papaja dhe dredheza. Specat janë të pasur gjithashtu me vitaminat A dhe E, po ashtu shumë të rëndësishme për sytë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share