Main Menu

Spice Girls nëpër turne në SHBA dhe Britani gjatë verës

Grupi i famshëm, Spice Girls, raportohet se do të zhvillojë disa turne verës së këtij viti nëpër Britani të Madhe dhe SHBA.

Bashkë të gjitha “vajzat e serta”, përfshirë edhe fjalëpakën Victoria Beckham – do të marrin shumë rrugë, shkruan TMZ.

Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton dhe Mel C pritet që të jenë nën menaxhimin e drejtuesit të vjetër, Simon Fuller, që thuhet se iu bashkua atyre nga dashuria që ka për to.

Sipas njoftimeve të para Spice Girls turneun e tyre do ta nisin fillimisht nga Britanisë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share