Main Menu

37 vjeçari nga Gostivari rrahë gruan e tij jashtëmartesore në prani të mysafirëve

25 vjeçarja nga Gostivari C.D. dje rreth orës 2 ka denoncuar dhunë familjare nga burri i saj jashtëmartesor 37 vjeçari Sh.Sh, gjithashtu nga Gostivari.

Pasi që ka filluar ta nënçmojë dhe ofendojë para prindërve dhe mysafirëve të cilët kishin ardhur në shtëpinë e tyre, Sh.Sh. disa herë e ka sulmuar fizikisht, duke e goditur atë me grushta. Pas deononcimit, Sh.Sh. është privuar nga liria, është biseduar me të dhe më pas është lëshuar përsëri, informojnë nga SPB Tetovë.

Nga SPB Tetovë njoftojnë se po zbardhen të gjitha rethanat dhe do të vijojë masë e nevojshme.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share