Main Menu

Shkencëtarët zbulojnë sekretin e Trekëndëshit të Bermudës, cila është zanafilla e zonës që të përpin?

Trekëndëshi i Bermudës është rajoni më i përfolur në botë për fatkeqësitë e pashpjeguara.

Kjo zonë përkufizohet nga Majemi, Bermuda dhe Porto Rikos. Sipas banorëve vendas, qarkullojnë legjenda të shumta në lidhje me këtë vend.

Thuhet se vendi është i mallkuar nga shpirtrat e skllevërve afrikanë ose një version tjetër është shkëputja në hapësirë-kohë.

Sipas disa teorive, alienët mund të jenë përgjegjës për ngjarjet e frikshme.

Shkencëtarët kanë zbuluar se e vërteta është më pak paranormale pasi ky mit lidhet e kohën e Kristofor Kolombit.

Ai kishte parë një meteor që ra në oqean, teksa lundronte përmes trekëndëshit gjatë udhëtimit të tij për në Botën e Re.

Më vonë në shekullin XX, anija e mallrave Cyclops humbi në Trekëndëshin e Bermudës, bashkë me 300 njerëz që kishte në bord.

Nuk u gjet asgjë as nga anija as nga ekuipazhi dhe as nuk ishte lëshuar një sinjal alarmi, pavarësisht se anija i kishte të gjitha pajisjet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share