Main Menu

Dua për Billboard:”Në Kosovë kam dëgjuar shumë Hip-Hop”

Intervista është realizuar gjatë parakalimit të saj në tapetin e kuq, në ndejën e organizuar nga “Grammy Awards”.

Në atë intervistë këngëtarja foli për projektet e fundit, muzikës në përgjithësi si dhe artistëve që ajo pëlqen.

Kur foli për muzikën, tha se “Kur isha në Kosovë kam dëgjuar shumë Hip Hop, sepse atje të gjithë e dëgjojnë”.

Për “Billboard”, ajo po ashtu tha se këngëtarët e saj të preferuar janë Jay Z dhe Lorde.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share