Main Menu

Rrahen mes vete babë e bir në Gostivar

Pas një zënke verbale mbrëmë janë rrahur mes vete babë e birë, 59 vjeçari Gj.J. dhe djali i tij 38 vjeçari M.J.

Në përleshje ka marë pjesë edhe 40 vjeçari A.A, para shtëpisë të cilit ka ndodhur përleshja, me qëllim që ti ndajë është përfshirë edhe 27 vjeçari M.I.

Në një moment babai Gj.J. ka nxjerrë revolen me gaz me çka e ka goditur në pjesën e parme të kokës. Lëndime kanë marë të gjithë pjesmarësit në përleshje dhe pas ndihmës së ofruar mjekësore në qendrën klinike në Gostivar janë lëshuar për kurim shtëpiak. MPB po ndërmer masa për zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share