Main Menu

Grabitet një manastir në Gostivar

D.R (35) nga Gostivari, dje (1 shkurt) rreth orës 16:20 minuta ka njoftuar se persona të panjohur kanë grabitur një manastir që gjendet në lagjen “Cigllana” të Gostivarit.

Ata nga ky manastir kanë marrë disa kabllo elektrike nga dimensione të ndryshme, të cilat i kamë marrë nga murret ku kanë qenë të instlauara duke shkaktuar dëm në vlerë prej 72 mijë denarë.

Nga ana e policisë është kryer inspektin ligjor dhe pço punohet në gjetjen e autorëve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share