Main Menu

Qindra zogj bien nga qelli pas ‘sulmi alien’!

Filmi ka dalë nga dhjetëra zogj të ngordhur, që mbulojnë rrugët, pasi ata thuhet se kanë rënë nga qielli për shkak të një sulmi të UFO-ve.

Video tregon zogj të ngordhur nëpër rrugët në Utah të hënën (29 janar), edhe pse natyra e saktë e incidentit është e panjohur.

Kjo ka ngjallur disa teoricienë të konspiracionit për të besuar se incidenti misterioz është i lidhur me një sulm alien.

Një personazh i tillë vendosi një analizë të incidentit në kanalin YouTube, duke dhënë teorinë e tij si për atë që ndodhi.

“Vitin e kaluar, dhe sidomos vitin tjetër para tij, ne patëm ngjarje të tilla masive me zogj që po binin nga qielli në të gjithë botën.

Pavarësisht nga ajo që mendoni, nëse ekziston një shkak mbinatyror – shumë njerëz kanë thënë se ka pasur një lloj objekti të paidentifikuar në qiell, të cilin ndoshta kanë fluturuar – por në shumë prej këtyre rasteve në të kaluarën u konstatua se asnjë nga këto zogj nuk kishin pësuar ndonjë traumë të veçantë.

Ata nuk kishin goditur asgjë në qiell. Trauma për të cilën po flasim është ndryshe, sepse shumë prej zogjve që u ulën në shkurre dhe gjëra të tilla nuk kishin asnjë traumë …”

Në video, personazhi në fjalë kritikon një nga oficerët e policisë të përfshirë në hetimin në Juta, zëdhënësin Carpenter, i cili pretendoi se zogjtë po fluturonin në një makinë të madhe.

Rreshteri Carpenter përjashtoi në mënyrë eksplicite mundësinë e një shpjegimi të huaj për ngjarjen e çuditshme, duke e quajtur atë ‘thjesht një nga ato gjëra të çuditshme’, raporton Fox13.

Fatmirësisht, 17 prej zogjve thuhet se janë ende gjallë dhe janë transferuar në një qendër rehabilitimi lokal për t’u shëruar.

Videoja në YouTube nuk jep absolutisht asnjë shpjegim për atë, që ka ndodhur në të vërtetë, por në vend të kësaj i bën thirrje emocioneve të njerëzve, që po shikojnë videon.

Reagimi instinktiv i secilit prej këtyre kanaleve në YouTube është të nxjerrin në pah veçoritë e çuditshme dhe të nënkuptojnë menjëherë, se arsyeja duhet të jetë alienët, sepse nuk mund të jetë asgjë tjetër.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share