Mjegulla ka kapluar disa qytete të Maqedonisë

Trafiku në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në korsi të lagështa. Mjegull e dendur që ka ulër shikueshmërinë në 50-100 metra është paraqitur në Tetovë-Kodra e Diellit, Gostivar-Strazhë dhe Mavrovë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share