Haradinaj merr nënshtetësinë Shqiptare

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është pajisur sot me pasaportën e Republikës së Shqipërisë.

“Vitin e kaluar, gjatë periudhës së qëndrimit tim në Strasburg, me dekret të posaçëm nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, me është dhënë shtetësia shqiptare, mua dhe bashkëshortës sime, Anitës”, ka thënë Haradinaj.

“E falënderoj shtetin shqiptar dhe e kam për nder të jashtëzakonshëm, që sot u pajisa me pasaportën e Republikës së Shqipërisë”, ka shtuar ai.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share