Pritet të votohet kligji i gjuhëve, në Kuvend ka kuorium

Nga momenti në moment pritet të fillojë seanca e 27-të në të cilën do të diskutohet për gjykatësit kushtetues dhe propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve. Seanca u caktua për sot pasi që herën e fundit në sallë nuk kishte kuorum të mjaftueshëm.

Sot ndryshe nga hera e fundit pritet që këto ligje të votohen pasi në Kuvend u pa edhe Hamdi Bajram, të cilin jemi mësuar ta shohim sa herë që nevojiten gishta për të votuar.

Në sallë të pranishëm janë edhe deputetët e BDI-së dhe dy të ASH-së, Syrija Rashidi dhe Ziadin Sela kurse një ulëse larg prej tyre vërehet edhe deputeti Vesel Memedi.

Deputeti i Beses Afrim Gashi tha se ligjin do ta votojnë.

Të vetmit që mungojnë në këtë seancë janë deputetët e opozitares maqedonase VMRO-DPMNE

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share