Main Menu

Mjalti, hudhra dhe uthulla e mollës – Eliksiri i fuqishëm që shëron shumë sëmundje!

Ky është një trajtim i shkëlqyer në kushte shtëpie që do ta mbani gjithmoni pranë vetes. Eshtë i shkëlqyer si parandalues dhe i mirë për një shëndet optimal. Baza e përbërjes përfshin tre përbërësit kryesor: hudhër, uthull molle dhe mjaltë. Secili nga këta përbërës kane benefite individuale dhe në këtë përzierje, një efekt sinergjetik rigjallëron vetitë e gjithë secilit.

Benefitet shëndetësore:

Kombinimi i hudhrës, uthullës së mollës dhe mjaltit është shumë efektiv në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme dhe gjendjeve mjekësore. Eshtë përdorur për trajtimin e presionit të lartë të gjakut, artritin, të ftohtit, infeksionit dhe gjendjeve mjekësore serioze si kanceri, artriti, astma dhe probleme në riprodhim.

Ky kombinim është gjithashtu tepër efektiv në rigjallërimin e sistemit imunitar dhe uljen e niveleve të kolesterolit të keq.

Disa studime dolën në përfundimin se në dekadat e fundit, përdorimi i këtyre tre përbërësve natyrale ndihmon në trajtimin e shumë llojeve të kancerit. Pacientët që përdorën këtë trajtim ishin të aftë të reduktonin efektet e kancerit në disa aspekte. Pacientët konsumuan këtë përzierje në mëngjes në stomak bosh, përpara se të hanin apo të pinin dicka.

Studimet treguan që pacientët me presion të lartë të gjakut panë një ulje të konsiderueshme në presionin e tyre të gjakut dhe në nivelet e kolesterolit.

Efekti u pa dy javë pas konsumimit. Pjesa më e mirë e kësaj recete është që përbërësit gjenden shumë lehtë në cdo kuzhinë. Këta përbërës janë të gjithë përbërës natyralë dhe i sigurojnë trupit shumë benefite.
Kombinimi i këtyre përbërësve nuk tregoi asnjë efekt anësor negativ dhe mund të konsumohet lehtësisht, edhe nëse nuk po përpiqeni të trajtoni një nga sëmundjet/dëmtimet e përmendura më sipër.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share