Veç Rita Orës një tjetër këngëtare shqiptare këngë për ‘Fifty Shades Freed’

Është publikuar lista e këngëve të përfshira në kolonën zanore të filmit “Fifty Shades Freed”.

“For You” e Rita Orës dhe Liam Paynet udhëheq listën, ndërsa aty është edhe Dua Lipa që në bashkëpunim me Whethanin këndojnë “High”.

Lista e plotë e kolonës zanore të këtij filmi do të bëhet e ditur kur të debutojë filmi më 9 shkurt.

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share