Main Menu

Për 7 ditë rrudhat zhduken: Kremi shtëpiak nga 4 përbërës është bërë hit për femrat

Përparësia e kremit të këtillë është se përbërësit janë plotësisht natyralë dhe të sigurt dhe të përshtatshëm për të gjithë tipat e lëkurës.

Rrudhat janë dukuri e pashmangshme te secili person, ndërsa kremi i mëposhtëm largon rrudhat, zbut, tërheq dhe shtrëngon lëkurën tuaj, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

▪ 1 lugë vaj bademi apo ulliri▪ 1 të kuq të vezës▪ 1 lugë mjaltë▪ 2 lugë vazelinë

Përgatitja:
Zbuteni vazelinën me ndihmën e avullit të ujit. Ky proces do të zgjasë disa minuta. Pastaj në të shtoni përbërësit e tjerë.

Të gjitha përzieni mirë derisa të bëhet masë homogjene dhe kremi juaj është gati!

Mund ta ruani në kuti të ndonjë kremi të vjetër.

Lyeni lëkurën lehtë duke i bërë masazh. Pas 30 minutave mund ta hiqni kremin me faculetë të njomur.

Vërejtje: Nevojitet më shumë se një orë që kremi të absorbohet në lëkurë, andaj lyeni fytyrën së paku dy orë para se të shkoni në gjumë.
Ruajeni kremin në frigorifer.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share