Është nisur për në shitore dhe nuk është kthyer më, zhduket 15-vjeçarja nga Gostivari

Në stacionin policor në Gostivar A.P (49) nga Gostivari ka denoncuar se është zhdukur në drejtim të panjohur vajza e tij e moshës 15-vjeçare.
Ai policëve u ka rrëfyer se vajza është nisur për në shitore dhe se nuk është kthyer më.
Policia njofton se është duke punuar në gjetjen e vajzës së mitur.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share