Gal Gadot, aktorja më e pasur e Hollywood

Protagonistja e Wonder Woman, Gal Gadot, është aktorja e Hollivudit më e pasur e vitit.

Lajmi konfirmohet nga Forbes, që ka numëruar fitimet e Wonder Woman të barabartë me 1,4 miliardë dollarë. Ajo ndiqet nga Emma Watson me 1,3, dhe Daisy Ridley protagoniste e Star Wars me 1 miliardë dollarë.

Në frontin mashkullor si gjithmonë shifrat janë me të larta: vendi i parë për Vin Diesel me 1.6 miliardë dollarë i ndjekur nga Dwayne Johnson, 1,5, Johnny Depp 1,1, Spiderman i ri Tom Holland me 888 milionë, Chris Pratt me 864, Chris Hemsëorth me 845 dhe John Boyega me 815 milionë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share