Stuhia e fuqishme tmerroi skiatorët që ndodheshin në teleferik

Skiatorët që ndodheshin në teleferikun e një resorti në Vorarlberg të Austrisë, janë tmerruar  kur u goditën nga erërat e fuqishme të Stuhisë Eleanor.

Pamjet e filmuara, tregojnë se si kabina luhatet vrullshëm, ndërsa ata kishin ngecur në mot të ftohtë, sepse u bllokua tërë sistemi i qarkullimit.

Raportohet se ata u zbriten pas një kohe të gjatë, ndërsa janë të gjithë të ftohur, megjithëse gjendja tyre është nën kontroll.

Si pasojë e motot të keq, dështuan shumë sporte dimërore, si pasojë e erërave të forta, temperaturave të ulëta dhe rënies së shumë ortekëve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share