Tërmet i fuqishëm në Podgoricë ndjehet në Kosovë dhe Maqedoni

Në Mal të Zi është ndjerë një tërmet i fuqishëm me shkallë 5.3 sipas Rihterit, transmeton Zhurnal.

I njejti është ndjerë në Pejë, të Kosovës.

Por dridhjet kanë kapur edhe territorin e Maqedonisë, gjegjësishtë në Tetovë dhe Shkup janë ndjerë lëkundjet.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share