Malware “Digmine” po përhapet në Facebook Messenger

Malware i quajtur “Digmine”, po përhapet në versionin desktop të Facebook Messenger, i cili shndërron kompjuterët në një “minierë” për prodhimin e monedhave kriptografike pa dijeninë e tyre, shkruan Trend Micro.

Nëse leni të hapur llogarinë e Facebook, virusi “Digmine” do të manipulojë bisedën tuaj.

Ky malware hakonë fuqinë përpunuese të kompjuterit tuaj për të gjeneruar monedha dhe të kryej transaksione për bursa.

Rritja e popullaritetit të kriptovalutave po tërheq hakerët drejt biznesit që të krijojnë virus të tillë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share