Majk do të performon në Gostivar

Reperi i mirënjohur shqiptar Majk, do të performon në qytetin e Gostivarit me rastin e festave të fundvitit.

Spektakli do të mbahet me datë: 28 Dhjetor – ditën e enjte në Sallën Sportive në Gostivar.

Eventi për Vitin e Ri do të jetë më i pasuruar me praninë e dy DJ-ve të mirënjohur, DJ Delta dhe DJ Knockout.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share