Gjiko vjen në Gostivar

Festat e fundvitit po sjellin organizime të ndryshme në qytetin e Gostivarit. Një nga ata është mbrëmja me këngëtarin e mirënjohur shqiptar, Gjiko.

I shoqëruar nga S4MM dhe Dj Delta, Gjiko do të performon në Clubin Massiva në Gostivar.

Mbrëmja do të mbahet më 27 dhjetor, ditën e mërkurë me fillim prej ora 22:00.

Biletat janë në shitje dhe mund të blihen në Liquid dhe Clique, kurse cmimi i biletave në parashitje është vetëm 400 denar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share