Main Menu

Donald Trump i dha çmimin “Për arritje Jetësore” H. Sulejman ef. Rexhepit

Kryetari i Bashkësisë Islame në Maqedoni, H. Sulejman ef. Rexhepi, do të dekorohet me çmim presidencial, “ Për arritje jetësore” e nënshkruar nga kryetari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Ceremonia për ndarjen e këtij çmimi do të mbahet më 28 Dhjetor, kurse një përfaqësues nga Florida do të ja jepë çmimin.

Këtë çmim në Maqedoni është hera e parë që dikush e fiton, thonë nga kabineti i H. Sulejman ef. Rexhepit.

“Bëhet fjalë për çmim me të cilin njihen sukseset në jetë dhe kontributi im që kamë dhënë në të gjitha fushat, si në humanitet, lufta kundër ekstremizmit, radikalizmi dhe islamofobia” tha H. Sulejman ef. Rexhepi për “Fokus”.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share