Main Menu

Tokë falas dhe 80 mijë $ nëse shkoni të jetoni në këtë qytet të Amerikës

Amerika rurale përbën 75%  të vendit, por aktualisht vetëm 16 % jetojnë në komunitetet rurale, ku sipas statistikave ky është niveli më ulët në histori dhe mesa duket qytezat amerikane kanë nisur një përpjekje për rivitalizim.

Sipas Daily Mail, disa qyteza japin fonde falas, të tjera shlyejnë kreditë studentore, por ka prej atyre që dhurojnë edhe tokë falas. Fondet që ofrohen për njerëzit që vendosin të banojnë aty, shkojnë deri në 80 mijë dollarë.

Në mesin e këtyre qytezave Daily Mail rendit Harmony në shtetit e Minnesotas, Marne në Iowa, Tribune në shtetin e Kansas, Baltimore në Maryland si dhe New Heaven në Connecticut.

Mesa duket kjo është një përpjekje për të shëndoshur komunitetet anemike, ata po nxisin njerëzit që të vendosen aty.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share