Main Menu

Pesë fenomene në Tokë ku graviteti nuk ekziston

Sipas ligjit universal të gravitetit çdo dy trupa tërheqin njëri-tjetrin me forcë, dhe kjo është ajo që na bën të “ngjitur për tokë”.

Megjithatë, përcjell Telegrafi, edhe pse ky rregull duhet të zbatohet kudo, duket se ka vende që janë me të vërtetë rezistente ndaj gravitetit.

Më poshtë i keni disa fenomene të tilla:

Ujëvara në Ishujt Faroe

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share