Mbledhja e qeverive Shqipëri-Maqedoni mbahet të premten në Pogradec

Ditën e premte në Pogradec pritet të mbahet mbledhja e përbashkët mes qeverive të Shqipërisë dhe Maqedonisë.

Kjo mbledhje ishte njoftuar prej kohësh ndëkohë tashmë vjen edhe konfirmimi zyrtar për zhvillimin e kësaj mbledhjeje ditën e nesërme.

Ende nuk jepen të dhëna rreth agjendës së këtij takimi që më tepër duket se do të jetë simbolike për të theksuar bashkëpunimin mes dy vendeve. Tryeza e qeverive vjen vetëm pak kohë pas mbledhjes së përbashkët të kabineteve të Shqipërisë dhe Kosovës në Korçë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share