Vaksinim falas kundër gripit për penzionerët

Disa grupe të penzionerëve do të munden pa pagesë të vaksinohen kundër gripit, vendosi Qeveria në seancën e djeshme.

“Me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë, në seancën e ministrave e shikuan dhe miratuan informacionin për vaksinim pa pagesë kundër gripit për penzionerët, penzion më të ulët se mesatarja dhe për personat mbi 60 vite  të cilët nuk marrin penzione”, njoftuan nga Qeveria.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share