Ja kush janë miliarderët arab që duan blerjen e Milanit, kjo është pasuria e tyre

Pronarët kinezë të Milanit si duket nuk po e dërgojnë në drejtimin e duhur skuadrën kuqezi, madje raportohet se ata e kanë futur në një krizë të thellë ekonomike klubin, andaj tani mediat italiane raportojnë se në skenë ka dalur një gjigant biznesor nga Arabia që dëshiron pronësin e Milanit.

Sipas ‘Telelombardia’, bëhet fjalë për grupin e quajtur Alhokair i Fawaz Abdulaziz i cili ka interesa në zhvillimet ekonomike dhe tragtare.

Ky fondacion ka ndërtuar qendrën më të madhe tregtare në Evropë e cila gjindet në Romë me emrin Pescaccio , por e cila ende nuk është hapur.

Sipas Forbes, pasuria e këtij grupi është 1.23 miliardë euro, por ende nuk dihet nëse ata do të futen në Milan si aksionar, apo si blerës i të gjitha aksioneve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share