Main Menu

Ushqimet që rregullojnë metabolizmin

Ushqimet që ndikojnë në rregullimin e metabolizmit tuaj janë:

Peshku(Salmon-Omega3) – Përfitimet e salmonit ndikojnë që zemra juaj të jetë më e shëndoshë dhe mund të humbi peshë lehtë

Pini ujë të ftohtë – 4-7 kalori digjni kur pini një gotë ujë të ftohtë

Ushqimet pikante – Ushqimet pikante ndikojnë në rregullimin e metabolizmit tuaj

Kafeja – Limitimi i kafeinës gjithashtu ndikon në metabolizëm

Proteinat – ushqimet me proteina janë ato që ju bëjnë të ndiheni plot dhe me metabolizëm të rregullt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share