Main Menu

Rrobat e zeza si të reja: një truk për kthimin e ngjyrës së zezë në gardërobë

Amvisat theksojnë që ky truk për kthimin e ngjyrës së zezë në gardërobë sjell rezultate të shkëlqyeshme.

Nevojitet vetëm të shtoni një lugë të vogël piper të zi (përafërsisht 5 gramë) në kazanin e rrobalarëses me rroba të zeza, transmeton Telegrafi.

Lëshojeni rrobalarësen, dhe lani rrobat në programin e zakonshëm. Kokrrizat e piperit shtresojnë detergjentin që shkakton zbehjen e rrobave. Pastaj ai ikën me procesin e shpëlarjes.

Për çka bëhet ky truk?

Rrobat zbehen për shkak të grumbullimit të detergjentit, ndërsa abraziviteti i piperit do t’i qërojë këto mbetje, kurse e zeza e piperit do t’i japë nuancë shtesë të zezë rrobave tuaja.

Kështu, piperi i zi do të ndryshojë një herë e përgjithmonë larjen e rrobave me ngjyrë.

Harrojini detergjentet e shtrenjta që mbrojnë ngjyrat, thjesht provo këtë truk të pakushtueshëm.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share