Main Menu

Tre filxhanë kafe në ditë shpëtojnë veshkët tuaja!

Tre filxhanë kafe në ditë, ndihmon të jetojnë më gjatë njerëzit me sëmundje kronike të veshkave.

Një studim që pasoi më shumë se 2300 pacientë për 12 vjet, gjeti se ata që pinin shumë kafe ulën rrezikun e tyre për vdekje me një të katërtën, shkruan Daily Mail.

Një ose dy filxhane gjithashtu i shtuan pjesëmarrësit gjasat për mbijetesë me 12 dhe 22 për qind, respektivisht, krahasuar me ata që kurrë nuk e preknin kafenë.

Studiuesit portugezë besojnë se rezultatet e tyre sugjerojnë këshillimin e pacientëve me sëmundje të veshkave kronike për të pirë kafe më shumë.

Pra, për shëndet të mirë dhe jetë të gjatë, filloni ditën tuaj me kafe dhe mbarojeni atë duke pirë kafe!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share