Peticion deri tek Taravari- kërkohet kthimi i edukatoreve të përjashtuar nga puna

Pas largimit nga puna të 5 punësuarve nga një çerdhe në Gostivar nga ana e kryetarit aktual të Gostivarit nga radhët e Aleancës për shqiptarët, Arben Taravari, prindërit kanë dalë me peticion që të kthehen në vendet e tyre të punës.

“Ne si prindër dhe qytetarë të Gostivarit lusim kryetarin e komunës Arben Taravari që edukatoren e çerdhes ‘Pranvera’ Hirmize Shabani Alija mos e largoni nga puna. Ju lusim për mirëkuptim nga qytetarët”, shkruhet në peticionin e prindërve, njofton Aktuale.mk.

Rikujtojmë se nga ana e kreut aktual të komunës Taravari nga puna janë larguar 3 edukatore dhe 2 pastruese.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share