Çmime të reja të derivateve të naftës

Çmimet e benzinës dhe dizelit para dy javësh kanë shënuar rritje për gjysmë denari deri në një denar për një litër me vendim të Komisionit rregullator për energjetikë (KRE).

Nesër si zakonisht pas dy javësh nga korrigjimi i fundit i çmimeve të naftës pritet çmim i ri i derivateve. Pritet të shohim se si do të jetë çmimi i ri i derivateve të cilën do ta vendos nesër KRE.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share