Një banor i Çegranit ka qëlluar një tjetër banor dhe ka ikur

Tridhjetë e shtatëvjeçari L.S., banor i fshatit Çegran dje në orën 15:33 tek vendi i quajtur “Gropa” në fshatin Negotinë-Gostivar, pas grindjes me E.E. (33) nga i njëjti fshat i cili ka kullotur dhen, i është afruar pistoletës deri te pëllëmba e djathtë e E.E. dhe ka shtënë një plumb, me ç’rast e ka plagosur, ndërsa pastaj ka ikur nga vendi i ngjarjes.
MPB informon se pas ndihmës së dhënë mjekësore në Qendrën mjekësore Gostivar, E.E. është dërguar në Klinikën për kirurgji plastike në Shkup.
Ekspertizë në vendin e ngjarjes nga Sektori për punë të brendshme Tetovë. Arsyeja me siguri paraprakisht është kryer sulm fizik nga ana e E.E. ndaj B.S. (39), vëlla i sulmuesit. Ndërmerren masa për ndriçim të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share