Shfaqja ”Darka e thërrimeve” në natën e tretë në kuadër të festivalit ‘Othello’ në Gostivar

Sonte në ora 19:00, në natën e tretë në kuadër të festivalit ‘Othello’ në Gostivar, u dha shfaqja ‘Darka e thërrimeve’.

Përpëlitje apo luftë në mes jetës dhe vdekjes? Vallë, cila është jeta e vërtetë! Cili është çelsi për të arritur deri tek lumturia e jetës! Është dashuria apo urrejtja ajo e cila na bënë të humbim raportin me kohën që na është dhënë si dhuratë për të jetuar apo për mos e jetuar këtë jetë. Këto janë në disa nga pikëpyetjet që jemi përpjekur të ngrejmë gjatë kohës në të cilën do të zhvillohet përralla me emrin ‘Darka e thërrimeve’.

Autor i kësaj vepre është Refet Abazi me regji të Qendrim Rijanit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share