Reshjet e borës në Kroaci pritet të arrijnë deri në 50 cm

Sipas parashikimin të fundit meteorologjik dhe hidrologjik kroat në fillim të javës së ardhshme pritet të bjerë bora e parë ku në disa zona do të bjerë deri në 50 cm dëborë.

Të premten, bregdeti pritet të jetë mesatarisht me re, por kryesisht pa reshje. Në pjesën e parë të ditës mjegull ose retë me re dhe të ulët. Në Adriatik, ajo është e ndryshueshme me periudha diellore, dhe vetëm herë pas here në Dalmaci dhe Istria mund të shihet pak.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share