Mos u besoni rrjeteve sociale, shikoni si ju mashtrojnë

Pas shumicës së fotografive fantastike qëndron një fotograf kreativ dhe profesionist, por sa kreativ mund të jenë ata? Në fakt, manipulimet digjitale ditët e sodit kanë fjalën kryesore për imazhet fantastike që i shfaqen publikut.

Në dekadën e “vëmendjes”, njerëzit tejkalojnë realitetin për tu duk të veçantë, qoftë për fotografi martese, për udhëtime, foto çasti e  deri te reklamat e ushqimit dhe rrjetet sociale të qefit.

Një koleksion fotografish i sjell për ju nga Alkimisti, tregon për prapa skenat dhe lokacionet e ndryshme që janë përdorur për të shkrepur fotografi mjaftë “reale”.

Ajo që do të shihni në prapa skenat e fotografive, nuk do t’ju lë shumë për të dëshiruar.

Ndoshta pas këtij koleksioni do t’i shihni fotografitë e rrjeteve sociale më me rezervë…

Pra, shumë publikime në rrjetet sociale mund të jenë krejt ndryshe nga ajo çfarë shihet në të vërtetë./gazetametro.net

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share