Gostivar-dyfishohen divorcet

Divorcet në Gostivar dita ditës po shtohen , sipas shifrave të fundit ato janë dyfishuar këtë periudhë dhe po humb koncepti i familjes së shëndoshë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share