Main Menu

Çfarë duan të fshehin rusët: E vërteta për UFO-t

Përplasja ruse e vitit 1969 është njëri nga rastet e dokumentuar, që mbahet top-sekret. Pjesë e dokumenteve është edhe një video në të cilën shihet një fluturake jashtëtokësorësh dhe trupi i gjelbër i një alieni, që ishte nxjerr nga kjo fluturake.

Arsyeja pse këto dokumente dhe video mbahen të fshehta është se sikur të publikoheshin do të shkaktonin kaos në botë. Duket sikur ashtu siç ne që pyesim nëse jashtëtokësorët ekzistojnë, edhe ata pyesin të njëjtën gjë për ne. Në videon e publikuar së fundmi shihet një grup njerëzish, të cilët punojnë mbi trupin e hapur të jashtëtokësorët, duke krijuar përshtypjen që janë duke bërë autopsinë e tij.

Willam Rutledge, astronauti i ‘Apollo 20’, në mesazhet e tij kishte thënë që kishte parë UFO në formë cilindrike dhe në formë trekëndëshi në hënë. Ai ka qenë astronauti i parë që kishte folur për një fenomen të tillë, disa vjet pasi që ishte zbuluar jashtëtokësori i ruajtur në Rusi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share